Συγκεντρωτική Αίτηση Μέσω Portal


 


 

Για να αποκτήσετε στοιχεία εισόδου (Username, Password), παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Gnosis Assessment. Mπορείτε να συνδεθείτε στην διεύθυνση http://portal.tieexams.gr

Τα εξ­έταστρα πρ­έπει να καταβληθούν έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:
Αρ. Λογαριασμού 5250083840565
ΙΒΑΝ GR3001722500005250083840565
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Swift / BIC  PIRBGRAA
Δικαιούχος:  GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

2) Εάν διαθέτετε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς:
Μεταφορά μετρητών από τον λογαριασμό σας που διατηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς στον Εταιρικό μας λογαριασμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Αν επιλέξετε την μεταφορά χρημάτων από  τον λογαριασμό σας στον εταιρικό μας λογαριασμό πρέπει και ο δικός σας λογαριασμός να ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς. Μεταφορά από λογαριασμό σας που ανήκει σε άλλη τράπεζα στον εταιρικό μας λογαριασμό χρεώνεται με τραπεζικά έξοδα τουλάχιστον 5€ ανά συναλλαγή.

3) Ταχυδρομική επιταγή μέσω ΕΛΤΑ:
Αναγράφετε ως αποστολέας τα στοιχεία στα οποία θέλετε να εκδοθεί το νόμιμο παραστατικό και ως παραλήπτης τα στοιχεία GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

4) Τραπεζική επιταγή ημέρας με στοιχεία αποδέκτη:
GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

5) Πολύ σύντομα θα μπορείτε να πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα (E-Pos) μέσω της ιστοσελίδας μας


Ως αιτιολογία στο ­έντυπο της κατάθεσης συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του υποψηφιου. (π.χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

*Ο παραπάνω τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να χρησιμοποιείται για καταθέσεις που αφορούν τις εξετάσεις οι οποίες θα διεξαχθούν από την 1η Νοεμβρίου και μετά.