Εγγραφή Ανεξαρτήτου Υποψηφίου


 

Για να λάβετε μ­­έρος σε μια από τις εξεταστικές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, παρακαλώ κατεβάστε την αίτηση που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας και αποστείλατ­ε την συμπληρωμ­ένη με fax στο 211 8001881 ή με e-mail στο exams@tieexams.gr μ­έχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την ημερομηνία που επιθυμείτε να εξεταστείτε. Εφόσον είστε δυσλεκτικός υποψήφιος, θα πρέπει να αποστείλετε με fax  ή με e-mail  την επίσημη βεβαίωση που απαιτείται.  Με την αποστολή της αίτησης ανεξαρτήτου υποψηφίου και την κατάθεση των εξετάστρων παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το 211 8001881, τμήμα διοργάνωσης εξετάσεων, για να επιβεβαιώσετε την παραλαβή της αίτησής και της πληρωμής σας.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) είναι απαραίτητο να είναι συμπληρωμένη σωστά στην αίτησή σας ώστε να παραλάβετε σε αυτήν το πρόγραμμα εξετάσεων, τον χώρο και την ώρα προσέλευσης.

Τα εξ­έταστρα πρ­έπει να καταβληθούν έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:
Αρ. Λογαριασμού 5250083840565
ΙΒΑΝ GR3001722500005250083840565
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Swift / BIC  PIRBGRAA
Δικαιούχος:  GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

2) Εάν διαθέτετε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς:
Μεταφορά μετρητών από τον λογαριασμό σας που διατηρείτε στην Τράπεζα Πειραιώς στον Εταιρικό μας λογαριασμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Αν επιλέξετε την μεταφορά χρημάτων από  τον λογαριασμό σας στον εταιρικό μας λογαριασμό πρέπει και ο δικός σας λογαριασμός να ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς. Μεταφορά από λογαριασμό σας που ανήκει σε άλλη τράπεζα στον εταιρικό μας λογαριασμό χρεώνεται με τραπεζικά έξοδα τουλάχιστον 5€ ανά συναλλαγή.

3) Ταχυδρομική επιταγή μέσω ΕΛΤΑ:
Αναγράφετε ως αποστολέας τα στοιχεία στα οποία θέλετε να εκδοθεί το νόμιμο παραστατικό και ως παραλήπτης τα στοιχεία GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

4) Τραπεζική επιταγή ημέρας με στοιχεία αποδέκτη:
GNOSIS ASSESSMENT HELLAS EΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  Α.Ε.

5) Πολύ σύντομα θα μπορείτε να πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα (E-Pos) μέσω της ιστοσελίδας μας


Ως αιτιολογία στο ­έντυπο της κατάθεσης συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας. (π.χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

*Ο παραπάνω τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να χρησιμοποιείται για καταθέσεις που αφορούν τις εξετάσεις οι οποίες θα διεξαχθούν από την 1η Νοεμβρίου και μετά.

 

ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προβούν σε αναβαθμολόγηση της απόδοσής τους πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Gnosis Assessment. Η αναβαθμολόγηση κοστίζει 40€ για το κάθε μέρος της εξέτασης που επιθυμείτε αναβαθμολόγηση (40€ για το προφορικό και 40€ για το γραπτό).

Αίτηση Ανεξαρτήτου Υποψηφίου


Κατεβάστε την αίτηση ανεξαρτήτου υποψηφίου (doc ή pdf).

aitisianeks