Η Gnosis Assessment ανακοινώνει τη αναβάθμιση του τμήματος Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και συναδέλφων της. Σκοπός του συγκεκριμένου τμήματος είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης προς τους συνεργάτες της εταιρείας για τις εξετάσεις ΤΙΕ – Test of Interactive English, καθώς και για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία των μαθητών τους.

Για να επικοινωνήσετε με το τμήμα εκπαιδευτικής υποστήριξης, παρακαλούμε καλέστε στο 2118001881.

 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από το τμήμα εκπαιδευτικής υποστήριξης σχετικά με θέματα που αφορούν τις εξετάσεις ΤΙΕ, προτείνουμε πριν την επικοινωνία σας να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο για αποτελεσματικούς τρόπους προετοιμασίας για τις εξετάσεις ΤΙΕ.

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε ενότητες διάρκειας λίγων λεπτών η κάθε μία, για να μπορείτε να το παρακολουθείτε όποτε έχετε διαθέσιμο χρόνο, ξεκινώντας κάθε φορά από το σημείο που είχατε σταματήσει. Επίσης, όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και απαντήσουν σωστά τις ερωτήσεις που τα συνοδεύουν, θα λάβουν:

  • Βεβαίωση επιμόρφωσης στη σωστή και αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών τους για τις εξετάσεις ΤΙΕ και
  • Δώρο εξαργυρώσιμους πόντους για το TIE Club συνεργατών (εφ’ όσον είστε μέλος ή γίνετε άμεσα μέλος του Club συνεργατών)

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε εδώ, ώστε να σας δοθεί πρόσβαση στην ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα.