Εγγραφή Ανεξάρτητου Υποψηφίου


 

Για να λάβετε μ­­έρος σε μια από τις εξεταστικές ΤΙΕ – Test of Interactive English ως ανεξάρτητος υποψήφιος:

  1. Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες
  2. Καταβάλετε τα εξ­έταστρα με έναν από τους τρόπους πληρωμής. Ως αιτιολογία στη κατάθεση, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του υποψηφίου (π.χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)
  3. Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής (doc ή pdf) και αποστείλατ­ε την συμπληρωμ­ένη στο exams@tieexams.gr ή στο φαξ 211 8001881

Τα εξέταστρα και η αίτηση συμμετοχής πρ­έπει να καταβληθούν μ­έχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την ημερομηνία που επιθυμείτε να εξεταστείτε.

*Εάν επιθυμείτε να εξεταστείτε ως υποψήφιος με ειδικές ικανότητες, θα πρέπει να αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο exams@tieexams.gr ή στο φαξ 211 8001881.

Με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής και την κατάθεση των εξέταστρων, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το 211 8001881 (τμήμα δήλωσης εξετάσεων), για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας.

Το πρόγραμμα εξετάσεων με την ώρα προσέλευσης και τον χώρο διεξαγωγής της εξεταστικής θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), 7 – 10 ημέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασης σας.