Η Gnosis Assessment, που εκπροσωπεί κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας το το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό για τον υποψήφιο πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει ένα νέο, καινοτόμο και αμοιβαία επωφελές πλαίσιο συνεργασίας το οποίο ισχύει από τις 01-09-2015 και στο εξής και θα εμβαθύνει την ποιότητα της συνεργασίας μας.

Η Gnosis Assessment δημιουργεί το Club ιδιοκτητών ΚΞΓ που είναι  καθηγητές αγγλικής γλώσσας και συνεργάζονται με την Gnosis Assessment. Τα μέλη του Club θα αποκτούν ηλεκτρονική κάρτα μέλους, η οποία θα τους δίνει δωρεάν πρόσβαση σε συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, που προορίζονται μόνο για τα μέλη του. Θα πιστώνονται δηλαδή με πόντους όταν ο κάτοχος της προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες, που προάγουν την συνεργασία του με την Gnosis Assessment. Στην συνέχεια το μέλος του Club θα έχει το δικαίωμα να λαμβάνει, όποτε το επιθυμεί, συγκεκριμένες εκπαιδευτικές και άλλες παροχές. Η  κάθε  παροχή που θα λαμβάνει θα αφαιρεί  συγκεκριμένους πόντους που του έχουν πιστωθεί. Το μηχανογραφικό σύστημα υποστήριξης του project προβλέπει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του μέλους για τους πόντους που διαθέτει. Ταυτόχρονα θα λαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημέρωση στο προσωπικό του e-mail για εκπαιδευτικά, εξεταστικά και επιχειρηματικά θέματα, καθώς και επιστημονικά άρθρα.

Από την αίτηση αίτησης έκδοσης της κάρτας μέλους του Club και από την ιδιότητα του μέλους, δεν δημιουργείται καμία απολύτως υποχρέωση για το μέλος.

Εφ’ όσον συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε πατώντας εδώ και την αποστείλετε στο avramidis_n@tieexams.gr, θα παραλάβετε άμεσα στο προσωπικό σας e-mail αναλυτικές πληροφορίες για το project.