Αγαπητέ συνεργάτη Καθηγήτρια/τη αγγλικής γλώσσας

 

Η Gnosis Assessment, που εκπροσωπεί κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English (T.I.E) www.tieexams.gr, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει ένα νέο, καινοτόμο και αμοιβαία επωφελές πλαίσιο συνεργασίας.

Η Gnosis Assessment δημιούργησε το Club καθηγητών αγγλικής γλώσσας  που συνεργάζονται με την Gnosis Assessment. Τα μέλη του Club αποκτούν ηλεκτρονική κάρτα μέλους, η οποία τους δίνει δωρεάν πρόσβαση σε συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, που προορίζονται μόνο για τα μέλη του. Πιστώνονται δηλαδή με πόντους όταν ο κάτοχος της – καθηγητής Αγγλικών – προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες, που προάγουν την συνεργασία του με την Gnosis Assessment. Η  κάθε  παροχή που θα λαμβάνει θα αφαιρεί  συγκεκριμένους πόντους που του έχουν πιστωθεί. Το μηχανογραφικό σύστημα υποστήριξης του project προβλέπει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του μέλους για τους πόντους που διαθέτει. Ταυτόχρονα θα λαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα News Letter στο προσωπικό του e-mail με εκπαιδευτικά και εξεταστικά θέματα, καθώς και επιστημονικά άρθρα.

Ταυτόχρονα η Επιστημονική Ομάδα της Gnosis Assessment θα οργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω της σελίδας της στο Facebook, συζητήσεις για εκπαιδευτικά θέματα που αναδεικνύει η επικοινωνιακή προσέγγιση της γλώσσας. Σαν επιστέγασμα της συζήτησης για κάθε θέμα που θα προκαλεί το μαζικό ενδιαφέρον των μελών του Club, θα οργανώνεται κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων με καταξιωμένους στο χώρο εισηγητές.

Από την αίτηση έκδοσης της κάρτας μέλους του Club καθηγητών αγγλικής γλώσσας  που συνεργάζονται με την Gnosis Assessment και από την ιδιότητα του μέλους, δεν δημιουργείται καμία απολύτως υποχρέωση για τον/την καθηγητή/τρια – μέλος.

Εφ’ όσον συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε πατώντας εδώ και την αποστείλετε στο avramidis_n@tieexams.gr, θα παραλάβετε άμεσα στο προσωπικό σας e-mail αναλυτικές πληροφορίες για το project.